Takket for innsatsen
Takket for innsatsen
1 august 2017
Neville Callam ble i sommer takket for de ti årene han har tjent som generalsekretær i Baptist World Alliance. Han avslutter tjenesten ved årsskiftet.

Neville Callam ble i forbindelse med Baptist World Alliance (BWA) konsilet i Bangkok, 2.-7. juli takket for sine ti år som generalsekretær. Callam avslutter tjenesten ved årsskiftet.

Jamaikaneren, som var den første generalsekretæren som ikke hadde amerikansk eller europeisk bakgrunn går i desember av etter mer enn 10-års tjeneste.

På en middag, som ble holdt til hans ære i forbindelse med konsilet, ble Callam, som er fra den lille byen Gibraltar i Jamaica, omtalt som "moralsk, etisk og åndelig sterk som den berømte Gibraltar-klippen." Han ble som venn, kollega og leder beskrevet som ærlig, medfølende og inkluderende.

Callam var tidligere en av BWAs visepresidenter, og en tydelig leder både blant baptistene og økumenisk i Jamaica.

Takket for innsatsen

Da norske baptister markerte 150 år for den første menighetstiftelsen i 2010 kom Callam til Norge for  å delta på lederkonferansen, som var lagt til Holtekilen folkehøgskole og Oslo 1. Baptistkirke. Han talte i fellesgudstjeneste der alle baptistmenighetene i Oslo-området var speiselt invitert, På bildet er Callam sammen med pastor Magnus Lund fra Kvæfjord og Farshid, som er en av lederne blant det kristne miljøet for iranske innflyttere i Nord-Norge.

Les mer

Les også

Bo på baptistenes eget hostel i Oslo i sommer

Denne sommeren satser Oslofjord folkehøgskole på fullskala sommerdrift – under navnet Hostel Oslofjord. Dette vil gi en ekstra inntektskilde som er svært viktig for skolen.
Les mer

Se internasjonal pinsegudstjeneste

I pinsen 2020 marker baptister over hele verden samhold, i lovprisning, fellesskap og økonomisk støtte til koronarammede
Les mer

Oslofjord folkehøyskole – Curling og klimabrøl!

Baptistsamfunnets folkehøyskole på Stabekk satser videre med nytt navn, nye linjer og oppgradering av bygningene.
Les mer
1 - 3 av 59
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone