Over 1200 kristne barnesanger på Spotify
Over 1200 kristne barnesanger på Spotify
27 juli 2017
Den kristne medieklubben Superblink har laget ei spilleliste med 1209 kristne barnesanger på Spotify. Artistene Mathias og Pernille er blant dem som anbefales på Spotify av Superblink. (Pressefoto)

Av KPK

Superblink eies og drives av NLM Ung (tilknyttet Norsk Luthersk Misjonssamband) i samarbeid med Norea Mediemisjon og IMF Ung.

– Jeg har tenkt på det lenge at det hadde vært fint om foreldrene kunne finne ei spilleliste med kristne barnesanger på Spotify, sier redaktør i Superblink, Torunn Haraldsen til NLMs magasin Utsyn.

– Jeg har ikke sett noe tilsvarende og har savnet dette for mine egne barn.

Norske artister
Haraldsen forteller til Utsyn at spillelista Superblink har satt sammen inneholder både nye og gamle sanger fra norske artister som synger på norsk og engelsk.

– Vi har tatt fra de albumene som virker bra. Vi har for eksempel musikk fra en ny CD av Mathias og Pernille som kom ut i fjor høst. Også Line, Kim og Rune fra jeg var liten ligger der, sier redaktøren.

Spillelista passer ifølge Haraldsen best for målgruppa til Superblink som er 4 til 12 år

– Men vi har også tatt med sanger fra Oslo Soul teens. De ligger jo i det øvre alderssjiktet for vår målgruppe.

Bort fra CD
Alle kan lytte til spillelista på streamingtjenesten, men hvis du vil unngå reklame eller vil laste ned lista til offline bruk må du ha et Spotify-medlemsskap.

– Veldig mange har allerede et medlemskap i Spotify. Da kan du enten spille musikken direkte eller laste den ned. De fleste som har barn i Superblink-alderen kjenner til Spotify, sier Haraldsen.

Superblink produserer fortsatt CD-er som de sender ut til abonnentene sine, men redaktøren sier de også følger med i den tekniske utviklingen.

– I februar sender vi ut en ny CD som vedlegg til klubbavisen. Men for første gang legges også lydfilen ut på superblink.no. Dette er en konsekvens av at færre og færre har CD-spillere. På sikt vil CD-produksjonen opphøre og alt legges på lydfil i stedet, sier Haraldsen. KPK

Les også

Utvikling av flerkulturelle fellesskap og økt fokus på ressurser til menigheter og lokallag

Ung baptist gjennomførte sitt årsmøte digitalt forrige helg og setter en tydelig retning for arbeidet.
Les mer

Vanskeligst for barn og unge

Flere menigheter i leide lokaler sliter med å treffes selv om det er åpent for arrangmenter.
Les mer

Søndagsskolen lager podcast

Gjennom adventstiden skal Søndagsskolens Gulliver minne barn på at selv om mye er annerledes denne julen er Jesus og julefortellingen den samme.
Les mer
1 - 3 av 72
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone