Daglig leder bør ansettes til Rivermont
Daglig leder bør ansettes til Rivermont
21 juni 2017
I alle år har virksomheten på Rivermont vært basert på dugnadsinnsats, og i årenes løp er det ufattelig mange timer som er brukt.

Av Frank Einar Hansen, Distriktsnytt

Noen har brukt flere enn andre. En av disse er Ernst Selvik. Han har nå, i en alder av snart 74 år, signalisert at han vil redusere sin dugnadsinnsats, som forøvrig har vært formidabel. Disse signalene må tas på alvor, og da er spørsmålet: Hvor går veien videre?
 
Dersom en møte-/aktivitetshall realiseres skal den sikkert brukes utover junior- familie og påskeleirer, og eventuelle distriktsstevner annet hvert år. Hallen kan  brukes av f. eks idrettslag til trening, messer, o.l., og da må dette administeres. Dette, i sammenheng med utleievirksomhet på Rivermont gjør at det nå må tenkes ansettelse av en daglig leder
 
I februar skal både Ung baptist og Baptistsamfunnets Nord-Norge distrikt, ha sine årsmøter på Rivermont, hvor en tettere organisering  skal behandles før eventuell sammenslåing. I en slik setting bør det også vurderes om tiden er inne for å få en daglig leder for Rivermont ungdomssenter – lønnet i en nærmere avtalt stillingsbrøk.
-----------------------------------
Rivermont er vår felles juvel i Nord-Norge!
Vær med å be om at senteret får være et vekkelsesredskap!

 

Les også

Vesterålsturne for Minns Du Sången-koret

Lørdag 19. og søndag 20. august gir koret konserter på Andenes og Myre. Rundt 50 sangere fra forskjellige menighetssammenhenger deltar i koret.
Les mer

Det var en gang......

Sang- og musikklivet var i mange år en viktig del av arbeidet i Andenes baptistmenighet. Solosangere, duettsangere, og musikklag var mye benyttet både i og utenfor menigheten.
Les mer

MG festival Nord

MG festivalen står for multikulturell generasjon og ble for første gang arrangert i Nord-Norge under Distriktsstevnet i Andenes.
Les mer
1 - 3 av 90
1 2 3 4 5 ... 30 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone