Toppkarakter for populær familieleir
Toppkarakter for populær familieleir
10 april 2017
Vertskapet for årets Famileir på Rivermont – som ble arrangert i palmehelgen - hadde tydeligvis forberedt seg godt, for arrrangementet hadde et svært variert tilbud av aktiviteter for både liten og stor.

Av Frank Einar Hansen og Daniel Lindberg (foto)

80 barn og voksne fikk  servert familiesamlinger, flott tur til Aunfjellet og besøk i Grottebadet og Sams lekeland. På formiddag og ettermiddag var det familiesamlinger, og på kveldstid var det undervisning om “tro på hjemmebane”. Videre var det egne samlinger for barn fra 2. klasse og oppover.

Vertskap for årets Familieleir var May Britt og Magnus Lund, pastorpar i Baptistkirken på Borkenes, samt pastorparet i Misjonskirken, Narvik, Ingrid og Daniel Lindberg, og Hege Arntsen fra Baptistkirken i Ballangen.

Familieleirens prikk over i-en var nok Viggo Klausen fra Misjonkirken Ung. Hans utrolige formidlingsevne, og måte å presentere påskebudskapet  på,  skapte begeistring hos både stor og liten.

Familieleirene på Rivermont har i alle år hadde stor oppslutning, og ved årets leir var det ventelister for eventuell plass.

Allerede onsdag kveld - skjærtorsdagsaften – fylles Rivermont på nytt med ungdommer som sammen skal feire påske.

Les også

Europeiske baptistledere til Norge

27. april samler generalsekretær Tony Peck styret i Europaføderasjon til møter på Sommarøy.
Les mer

Leir og påske hører sammen

Også i 2017 har Siv-Elin Skoglund lagt ut påskeleirfilm.
Les mer

Tidenes yngste Ung baptist i Nord leder

– Jeg er 20 år, oppvokst i Tromsø, hvor jeg fortsatt bor, sier Anniken Myhre til nettstedet baptist.no. Hun ble i fjor sommer valgt som ny Ung baptist i Nord leder.
Les mer
1 - 3 av 92
1 2 3 4 5 ... 31 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone