Nesten i hundre
Nesten i hundre
17 februar 2017
MG-festivalen i Drammen, 10.-12. februar samlet over 90 ungdommer med migrantbakgrunn. Laget og Ung baptist stod bak MG-festivalen

Av Roger Dahl

Målet var å samle ungdommer fra mange steder og kulturer til en helt spesiell helg! For å inspirere hverandre til å komme nærmere hverandre, nærmere foreldrene(?) og Gud

Årets tema var «nærmere», det handlet om at en står sterkere sammen på tvers av kulturer, samtidig som en setter pris på hvem alle er og hvor alle kommer ifra. Og slik ble det også, ungdom med bakgrunn fra Afrika, Asia og Amerika koste seg sammen. Det kunne godt vært noen flere fra Europa og med etnisk norsk bakgrunn også.

Men dem som kom fikk oppleve inspirerende møter og morsomme aktiviteter med Jesus i sentrum og med et herlig flerkulturelt fellesskap!

Bildetekst:
God stemning på  MG-festivalen som ble lagt til Danvik skole i Drammen 10.-12. februar. Foto: Espen Thilesen

Les også

Areopagos overtar baptistenes Ungkloster-arbeid

Areopagos tar over kommunitetsarbeidet Ungkloster fra Ung Baptist. Leder i Ung Baptist Kjell Einar Mong Granholt (t.v) er fornøyd med at Ungkloster-koordinator Fredrik Krunenes fra nyttår blir kollega med leder for Etter Kristus, Ruth Burch Skree, i Areopagos. Håpet er at enda flere skal få øynene opp for et forpliktende kommunitetsliv preget av trospraksis, rytmer og fellesskap i hverdagen sammen med Gud.
Les mer

“Er jeg som etnisk nordmann så tolerant og inkluderende som jeg tror?”, spør Kjell mens Thaku lurer på: “Oppleves jeg som en utakknemlig og sur innvandrer og hårsår kvinne i møte med det norske samfunn?”
Les mer

Ber norske kristne være mer kritiske til egen kultur

– Kristne som går i menigheter der folk stort sett ligner dem selv bør være mer ukomfortable med det, sier Gabriel Stephen.
Les mer
1 - 3 av 195
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone