Feiret 15-årsjubileum med stor fest
Feiret 15-årsjubileum med stor fest
10 oktober 2016
Faith Baptist Church i Oslo markerte jubileet lørdag 8. oktober.

Av Roger Dahl

Faith Baptist Church i Oslo  var den andre etnisk baserte menigheten som ble tatt opp som medlemsmenighet i Det Norske Baptistsamfunn. I helgen feiret de at det har gått 15 år.

Fra starten bestod menigheten av tamilske innflyttere. De fleste av pionerene i menigheten hadde i forkant tilknytning til Oslo 1. Baptistmenighet.  Siden har har menigheten vokst og utviklet seg. Egne lokaler er kjøpt i i Stålfjæra 20 i Oslo. Menigheten, som ledes av pastor Anton Sinnathamby, driver et omfattende arbeid både i Oslo og blant tamiler på Sri Lanka og i India. Menigheten har også nådd inn til singalesere gjennom plantingen av Faith Baptist Church på Kypros.

Til 15-årsjubileet hadde man et godt forberedt program som inkluderte både drama og dans.  Barn og ungdom var godt inkludert i programmet, og Aron Stiuvert ble satt inn som ny ungdomleder (bilde mangler).

Ung baptist var representert med integrasjonskonsulent Espen Thilesen, som har tatt alle bildene, og Baptistsamfunnet med generalsekretær Terje Aadne.

Vi gratulerer med jubileet, og særlig alle barn og ungdommer i menigheten.

Besøk menigheten på internett

 

Les også

Ber norske kristne være mer kritiske til egen kultur

– Kristne som går i menigheter der folk stort sett ligner dem selv bør være mer ukomfortable med det, sier Gabriel Stephen.
Les mer

Finnes det migrantmenigheter?

Unge mennesker med migrantforeldre kjenner seg ikke igjen i begrepet.
Les mer

– Nasjonene er i byene

Misjonens framtid er i byene og kirkene må lære å tilpasse seg storbyens mangfold, mener den amerikanske teologen og pastoren Ray Bakke.
Les mer
1 - 3 av 51
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone