Feirer Kingdagen med fokus på Ikkevold
Feirer Kingdagen med fokus på Ikkevold
17 februar 2014
velkommen til markeringer på Holtekilen folkehøgskole og Oslo 1. Baptistkirke 18. og 19. januar.

Martin Luther King jr. hadde en drøm om en bedre verden, om likeverd og respekt for alle mennesker. Slik Kings innsats ga nye muligheter for mange mennesker, er det vår innsats for en bedre verden, som betyr en forskjell i vår tid.

 I samarbeid mellom Norges kristne råd, Holtekilen folkehøgskole og Det Norske Baptistsamfunn innbyr vi  til markering av King-dagen lørdag 18. januar på Holtekilen folkehøgskole og søndag 19. januar i Oslo 1. Baptistkirke.
 
Lørdag 18. januar inviterer vi til en temadag sammen med elevene ved Holtekilen folkehøgskole , til festkveld der Einar Lunde, kjent fra NRK , kåserer om "Et møte med Nelson Mandela og Demund Tutu -Mirakelet i Sør Afrika." Det er vel verdt å høre på. samlingen er på Holteklilen Folkehøgskole, Michelets vei 55, Stabekk
 
Søndag 19. januar inviterer vi til økumenisk gudstjenste i Oslo 1. Baptistkirke kl 17.00. Dag Hareide taler, kjent som aktivist og menneskerettighetsforkjemper.
Elever fra Holtekilen deltar med sang og tekstlesning.
Kirkekaffe
Samlingen er i Oslo 1. Baptistkirke, Hausmanns gt. 22, Oslo
 

Les også

Hedret med Ikkevoldsprisen

Elsa-Britt Enger i Bestemødre for fred mottok tirsdag Ikkevoldsprisen under en tilstelning på Oslofjord Folkehøgskole. Den ble overrakt av Jørgen Watne Frydnes som i fjor mottok prisen på vegne av Demokrativerkstedet på Utøya.
Les mer

Høyskolen for ledelse og teologi fyller 15 år

I løpet av høstsemesteret har feiringen av 15 års-jubileet til HLT startet. Skolen feiret at det har vært studiestart 15 år på rad med spente og engasjerte studenter.
Les mer

Bo på baptistenes eget hostel i Oslo i sommer

Denne sommeren satser Oslofjord folkehøgskole på fullskala sommerdrift – under navnet Hostel Oslofjord. Dette vil gi en ekstra inntektskilde som er svært viktig for skolen.
Les mer
1 - 3 av 101
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone