2sep.
4sep.
Baptistkvinnene 100 år
Baptistkvinnene 100 år
 — 
Første helg i september feirer Baptistkvinnene jubileum. Motto har fra starten vært «la oss gjøre det gode og ikke bli trette». Jubileumsfeiringen er lagt til Trondheim, der forbundet ble stiftet i 1916.

Av Roger Dahl

Jubileumskonferansen
Det startet i Trondheim, og det skal feires i Trondheim 2.-4. september. Selv om konferansen har tid til et blikk i bakspeilet har den fokuset framover med temaet «Kristen og kvinne i framtiden: Hvordan stå støtt som kristen kvinne i dagens samfunn, være synlig og gjøre en forskjell der vi er?»

Til å trekke deltakerne inn i framtiden er Aase-Johanne Aune fra Harstad og Mette Ellinor Boye fra Jørpeland hentet inn. Aase er pastor og barnevernspedagog med videreutdanning i psykisk helsearbeid fra Høgskolen i Harstad. Hun startet Gatekirka i Harstad og har yrkeserfaring som ungdomsprest og gateprest, saksbehandler i barnevernet og avdelingsleder i psykiatritjenesten.

Mette er bodd på Nordmøre i 16 år og flyttet ned til Jørpeland for tre år siden. Hun jobber i en tverrkirkelig prosjektstilling som skal styrke frivillig arbeid på tvers av menighetene. Hun reiser litt rundt som forkynner blant annet i Kvinner i Nettverk, og har tidligere vært med i Oaselederskapet.

Mer informasjon om jubileumskonferansen og påmelding

 

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone